Субота, 20.04.2024, 13:57

"Молодь Стрийщини"

Акції
РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР
соціальні мережі
Категорії
Відвідуваність

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Листопад » 21 » Семінар за кейс-методом по програмі «Сусідська взаємодопомога» у м. Стрий
00:07
Семінар за кейс-методом по програмі «Сусідська взаємодопомога» у м. Стрий

Семінар за кейс-методом по програмі «Сусідська взаємодопомога» у  м. Стрий

НН ІППТ НУ «Львівська політехніка»

м. Стрий вул. С.Стрільців 12 в

26 листопада понеділок 11.00

 

Харківське обласне громадське об'єднання «Асоціація розвитку спільнот» проводить серію семінарів за кейс-методом по програмі «Сусідська взаємодопомога» за кейс-методом для представників громади, ініціативних груп громадян, місцевих громадських організацій, органів влади, органів місцевого самоврядування, муніципальних закладів та міліції.

 

Семінар у місті Стрий, Львівської області відбудеться 26 листопада 2012 року, спільно з Громадськой організацією «Молодь Стрийщини» в приміщенні Стрийської філії НН Інституту підприємництва та перспективних технологій НУ «Львівська політехніка» за адресою: м.Стрий, вул. Січових стрільців, 12В. Початок о 11.00.

 

Сусідська взаємодопомога («Neighbourhood Watch») - це метод тісної спільної роботи за участю будинків, під'їздів, приватних господарств, міліції та місцевої влади з метою допомогти людям захистити себе та свою власність, зменшити небезпеку вчинення злочинів та поліпшити умови проживання за допомогою: поліпшення рівня безпеки житла; підвищення пильності; створення командного духу серед сусідів; поліпшення якості проживання. Практика розвинених країн, таких як Великобританія та США, доказує, що «Сусідська взаємодопомога» ефективна для зниження багатьох видів злочинності та згуртування мешканців для вирішення проблем свого будинку, району або міста.

 

Семінар відбудеться в рамках проекту Асоціації «Самоорганізація громадськості через втілення методики «Сусідської взаємодопомоги», що виконується за підтримки Програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду «Відродження». Основною метою проекту є передача унікального для України досвіду  на території міста Харкова та Харківської області.

 

Контакти:

Харківське обласне громадське об'єднання «Асоціація розвитку спільнот»

Маріанна Голованова

тел. (057)759-80-09, (098) 619-78-08

e-mail: CDA@social.kharkov.ua

 

Громадська організація «Молодь Стрийщини»

Михайло Шмігельський

кандидат історичних наук, доцент кафедри гуманітарної підготовки НН ІППТ НУ «Львіська політехніка»

тел. (067) 771-79-92

Переглядів: 720 | Додав: Mik | Теги: молодь стрийщини, Маріанна Голованова, Стрий, Шмігельський, Асоціація розвитку спільнот, іппт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0