Субота, 20.04.2024, 17:31

"Молодь Стрийщини"

Акції
РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР
соціальні мережі
Категорії
Відвідуваність

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Серпень » 26 » Кубок Незалежності з мініфутболу для дворових команд
21:19
Кубок Незалежності з мініфутболу для дворових команд
24 серпня на міністадіоні ДЮСШ ГО "Молодь Стрийщини" спільно звідділом фізичної культури і спорту проводила турнір з мініфутболу для дворових команд серед юніорів.
Традиційно, щоб взяти участь в турнірах "Молоді Стрийщини" треба бути волонтером в минулому році команди долучились до озеленення на майданчику біля парафії св. Якова, (взимку до св. Миколая збір іграшок для дітей з особливими потребами), - а цьогоріч мали підняти прапор України в перед день Незалежності на День Прапора.
Вісім команд, які справились з волонтерським патріотичним завданням були допущені до змагань.
Загалом було зіграно 16 ігор. В фіналі зустрічались команди Лімури, які стали першими, Green Street Hooligans другі, Няшки треті та New World четверті.
Кращим воротарем став Чигерський Віталій, кращим гравцем - Дурда Андрій, кращий бомбардир Хомин Роман, а Карпесьо Василь став кращим захисником.
Турнір підтримали Фонд родини Карпінських, Володимир Гірник (напої Живчик для учасників турніру), Олег Бенько  та Руслан Бебець (микулинський квас та солодкі напої для переможців), ТМ "Диво Дитя" (канцтовари), Кафе "Золота корона" (солодкий стіл).
Учасників турніру нагородили кубками та медалями. Нагорджували від відділу фізичної культури Василь Коханчик, керівник проекту Назар Фомін, почесний голова ГО "Молодь Стрийщини" Михайло Шмігельський.
 Юні футболісти отримали в подарунок також набори зошитів, блокнотів, ручок від Диво Дитя, їх вони передали дітям сиротам.
    
Переглядів: 689 | Додав: Mik | Теги: Стрий, Фомін, молодь стрийщини, Шмігельський, Кубок юнорів, мініфутбол | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0