П`ятниця, 29.03.2024, 02:16

"Молодь Стрийщини"

Акції
РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР
соціальні мережі
Категорії
Відвідуваність

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Березень » 21 » Круглий стіл. Гроші.Що. Де Коли.
22:18
Круглий стіл. Гроші.Що. Де Коли.

Міжнародна організація Child&Youth Finance  International ініціювала Глобальний тиждень грошей (Global Money  Week). Протягом цього тижня (15-21 березня) в більш, ніж 50 країнах світу різні державні та недержавні установи об’єднують, щоб розповісти дітям та молоді про фінансову грамотність.

Мета цього тижня, підняти обізнаність дітей в тому, що таке фінанси і спонукати їх до подальшого навчання. Адже тільки 1 % дітей у всьому світі має доступ до уроків із фінансової грамотності. 
Молодь Стрийщини підтримали ініціативу соціального освітнього проекту «Школа фінансової грамотності та підприємництва  ВГО «Асоціація нової економічної освіти»  та провела круглий стіл Гроші. Що. Де . Коли. В м. Стрий в філіалі НУ «Львівська політехніка».
Учасниками круглого столу стали депутат міської ради, гендеректор охоронної фірми Сапсан Ростислав Ленів, директор турагенства «Галицькі мандри», депутат міської ради Орест Йосипчук, представники компанії по промоції МТС Собчик Галина та Ганущак Петро, підприємці Хом'якова Оксана, Микола Ременюк,Николин Віталій,  директор Стрийської філії ІППТ НУ Львівська політехніка Віктор Мандзяк, директор стрийської філії Правексбанку Катерина Проць, провідний спеціаліст Стрийського міськрайонного центру зайнятості Пронін Юлія, фахівці соціальних служб Стрийського міського центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді Гадяк Ірина Гмитіль Іванна,  майстриня Анна Лаврик Яворська, майстриня Галина Івасів, фінансист супермаркета «Епіцентр» Назар Фомін, журналісти Світлана Коханчик та Тарас Семигеленко, голова спільноти Гірчичне зерно Уляна Глух, симпатики ГО «Молодь Стрийщини», вихователі та вихованці сиротинця ДНЗ № 15, учні шкіл міста.
Цікаві та захоплюючі виступи уасників круглого столу не залишили байдужим нікого. Спікери пропонували різноманітні техініки мотивації, які тут же були апробовані. Так Ростислав Ленів запропонував визначитись скільки хто може пострибати на одній нозі. І простирибаши разом зрозуміли, що занизько оцінювали свої можливості. Спробуйте й Ви відповісти на це питання і перевірте.
Учасники пропонували й пропозиції реального заробітку в промоко командах МТС та інших рекламних агенств, Орест Йосипчук запропонував провести виїздний тренінг. Тренінги для даної групи запропонували провести й інші учасники круглого столу.
Є зголошення і від підприємців і керівників банку про проведення тренінгів в підтримку школи фінансового виховання.  
Після канікул для всіх учнів шкіл хто зголоситься буде проводитись, що суботи школа фінансового виховання та майстер класи.
По завершенню майстриня Анна Лаврик Яворська провела майстер клас з плетіння з газет. Простота методу потрібно було тільки промоційні газети Епіцентру чи газети Фортуни, шпиці, трохи клею і терпіння, -  і чарівні горшочки, вазочки, та інші сувеніри були готові.
Слідуючий майстер клас проведе Галина Івасів, яка розкаже про роботу з бісером.
майстер класи мають практичну мету розвинути творчість та створити вироби які будуть представлені на ярмарці талантів фінансовї школи для мешканців міста.
Михайло Шмігельський 


Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 692 | Додав: Mik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0