Субота, 20.04.2024, 13:50

"Молодь Стрийщини"

Акції
РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР
соціальні мережі
Категорії
Відвідуваність

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Грудень » 18 » Дитинство кожному ! Сенсорна кімната для дітей з особливими потребами
17:59
Дитинство кожному ! Сенсорна кімната для дітей з особливими потребами


В підтримку дітей з 11 школи відбудеться у всесвітній день «дякую» відбудеться Благодійний вечір та аукціон для створення сенсорної кімнати (розвиваючої та ігрової) для вихованців початкової 11 школи де в рамках інклюзивної освіти вони навчаються. Благодійний вечір відбудеться 11 січня в м. Стрий в ресторані Версаль початок о 17.00. Діти з особливими потребами скажуть своє дякую кожному хто їх підтримав.       

Подарунки на аукціон створювали діти, молодь, дорослі, -  як професійні митці так і аматори. До аукціону долучились Львівські художники Член Національної Спілки Художників України Петро Сметана, Єлєна Якімова, Наталія Дмитрик, також долучились художники Дрогобича та Стрия. Долучиться і художнє училище зокрема Мельник, Задорецька, Берездецька та інші та їх учні. Долучились діти гімназії, які зробили шопку та їх вчитель Мирон Довганич, діти сиротинця, які разом з волонтери зробили підсвічники на майстер класі Наталі Корбут.  Також долучились організації з інших міст України (Львова, Дрогобича, Армянська, Пирятина, Франківська …).  UniCredit Bank передав комплект пам’ятних медалей на аукціон, Мар’ян Сявавко сувенірні ключі від міста Стрия....

В програмі концерт, дитячі розваги, благодійний аукціон, тепла атмосфера та подарунки.  

Ви також можете зробити свій вклад на підтримку даної акції. Запрошуємо до партнерства.

Для нас важлива Ваша підтримка.   Вклад кожного важливий - вклад багатьох дієвий.  

 Кошти можна перерахувати на рахунок організації, як благодійну допомогу безповоротній доброчинний вклад:  п/р 26003241343001 СВ ЗГРУКБ "Приватбанк” МФО 325321 код  ЄДРПО: 25254090.

Ви можете зробити свій вклад лотами на аукціон чи зробити подарунки дітям (розвиваючі іграшки, елементи сенсорної кімнати), тощо.

Ви можете порекомендувати зробити свій вклад і іншим.

ГО «Молодь Стрийщини» є не прибутковою громадською організацією, що створена в грудні 1999р. (зареєстрована в 2000 р.) і яка з того часу щорічно робить свій вклад в розвиток громади Стрийщини. Програми, які реалізує організація стають модельними і реалізують і в інших регіонах України. І є показовими в співпрації громади та місцевого самоврядування.

В 2011 році  організація традиційно провела весняну толоку з озеленення, круглий стіл «Філософія успіху», мистецьку програму «Обличчя міста», дитяче свято до Дня Незалежності, Кубок м. Стрия з футболу серед дворових команд, Кубок юніорів з футболу серед дворових команд, Кришталевий кубок з футболу (Зимовий кубок благодійників) серед дорослих, дітей та юніорів до Дня св. Миколая, дитяче свято до Дня св. Миколая в корекційній групі початкової ЗОШ №11, закупили гойдалку балансир і передали Церкві Всіх святих українського народу .

В 2012 р. провели весняну толоку з озеленення, кубок м. Стрия з футболу серед дворових команд, закупили і передали гойдалку в стрийський сиротинець. 

Громада користується обладнаними майданчиками ГО «Молодь Стрийщини» дитячим в парку Нижанківського біля каплички св. Якова, спортивним по вул. С. Стрільців 10-12, а також обладнаним Залом Здоров’я в кабінеті ЛФК міської поліклініки. 

Радіємо з того, що маємо змогу робити добрі справи, і робимо то не самі, а разом з громадою.

Ви також можете зробити свій вклад на підтримку даної акції. Запрошуємо до партнерства. Для нас важлива Ваша підтримка.  Ви можете порекомендувати зробити свій вклад і іншим.

 Приєднуйтесь. Вклад кожного важливий - вклад багатьох дієвий.

 Кошти можна перерахувати на рахунок організації, як благодійну допомогу безповоротній доброчинний вклад:  п/р 26003241343001 СВ ЗГРУКБ "Приватбанк” МФО 325321 код  ЄДРПО: 25254090.

Переглядів: 7146 | Додав: Mik | Теги: молодь стрийщини, дитинство кожному, ТРК Лан, сенсорна кімната | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0