Четвер, 25.04.2024, 05:04

"Молодь Стрийщини"

Акції
РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР
соціальні мережі
Категорії
Відвідуваність

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
Молодь стрийщини організація, яка розбудовує громаду разом з громадою. Саме громада надихає і допомагає створювати дитячі майданчики, озеленювати сквери і садочки, проводити дитячі свята.
Приємно, що таких людей, які можуть підтримати організацію і проголосувати гривнею стає більше.
В цьому їм допомагають партнери організації.
Зокрема, - мережа магаpинів Том і Джері, та ТМ "Диво дитя". В цій мережі нещодавно розміщені скриньки ГО "Молодь Стрийщини" для доброчинних внесків. Відвідувачі можуть зробити свій внесок, а магазин на пам'ять отримує цеглинку, як знак того, що вони ткож розбудовують громаду. Цеглинка до цеглинки і новий дитячий майданчик, цеглинка до цеглинки і нове дитяче свято.
Ми плануємо створити нові дитячі майданчики, а біля Церкви всіх святих українського народу поставити майданчик з пантусом. А поки організація шукаємо інвестиції для цього, на зібрані з скриньок кошти закупили гойдалку і передала її церкві Всіх святих українського народу. Маленькими кроками, цеглинка за цеглинкою будуємо дитячі майданчики. 
 ,
Просмотров: 912 | Добавил: Mik | Дата: 13.11.2011 | Комментарии (0)

В суботу в садочку "Весняночка" зробили сходи. Надіємось, що будуть служити довго. 
Просмотров: 551 | Добавил: Mik | Дата: 09.11.2011 | Комментарии (0)

20 річчя Незалежності ГО «Молодь Стрийщини» відзначало толокою, спортивним футбольним святом та дитячим святом.

19 серпня відбулась толока по відновленню трав’яного покриття на дитячому майданчику «Молодь Стрийщини» на парафії св. Якова. В толоці прийняли участь волонтери ГО «Молодь Стрийщини» та представники 13 команд, які братимуть участь в кубку юніорів.  

20 серпня та 24 серпня тривав  Кубок Юніорів для підлітків 14 – 17 років на міні стадіоні ДЮСШ по вул. Крушельницької.

Учасник вболівальник та судді були відзначені ТМ «LIFE» (Ростилав Ластовецький),застраховані в ПЗУ Україна (Василь Великокошич) , а також кубками, призами та грамотами. Кубок юніорів відбувався за сприяння депутата обласної ради Зеновія Карпінського.  

Також 24 серпня відбулось Дитяче свято на майданчику ГО «Молодь Стрийщини».

Дитяче свято на день Незалежності проводиться вже третій рік поспіль. Традиційним партнером ГО «Молодь Стрийщини» є Українська молодь христові. Аніматори з УМХ проводили конкурси та забави на дитячому майданчику. Майстер класи на майданчику проводили викладачі студії дитячого розвитку Навчабава. А лицарі з КІР «Подільська хоругва та ВІК «Чорна Галич» показали лицарське мистецтво. Завітали на свято і вихованці школи верхової їди Фермерського господарства «Розгірче». Мешканці були приємно здивовані коли в місто вїхали конях молоді люди  в українських строях.

Призи для свята забезпечили мережа магазинів «Диводитя». І незважаючи на те, що з кожним роком все більше і більше дітей і батьків бере участь в святкуванні відзначені були всі хто приймав участь в забавах. А дорослі не могли відірватись від солодкого, який приготували господарочки на чолі з їмостю п. Любою Пошивак. .    

Просмотров: 1132 | Добавил: Mik | Дата: 28.08.2011 | Комментарии (0)

Просмотров: 564 | Добавил: Mik | Дата: 12.07.2011 | Комментарии (0)

«Камиші» перемогли в Кубку міста Стрия з футболу серед дворових команд.


 4 червня (субота) на футбольному міністадіоні ДЮСШ по вул. С. Крушельницької  відбувся турнір «Кубок міста Стрия з мініфутболу серед дворових команд».

Просмотров: 1592 | Добавил: Mik | Дата: 07.06.2011 | Комментарии (1)

Круглий стіл "Філософія успіху" відбудеться 25 травня 11.30 в приміщенні стрийської філії Інституту підприємництва та перспективних технологій НУ "Львівська політехніка".  Модератор заходу кандидат історичних наук, доцент кафедри гуманітарної підготовки Шмігельський М.В. 

Просмотров: 589 | Добавил: Mik | Дата: 02.05.2011 | Комментарии (0)

Просмотров: 595 | Добавил: administrator | Дата: 20.04.2011 | Комментарии (0)

5 квітня 2011 р. в ДНЗ №22 «Весняночка» відбулась толока з озеленення в рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» Державного комітету лісового господарства України. 

В дитячому садочку волонтери ГО «Молодь Стрийщини»  спільно з працівниками Державного підприємства «Стрийське лісове господарство» вже третій рік поспіль висаджують дерева в рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках».

Працівники дитячого садочку піклуються про довкілля. Тут багато зелені, квітів. Працівники  садочку вирощують деревця для озеленення, саджають квіти. Разом з завідуючою ДНЗ «Весняночка» Чорновус О.М. працівники намагаються зробити дитячий садочок найквітучішим, адже більшість свого часу діти проводять саме тут. Тому більше квітів, щоб милували око, більше хвойних дерев, щоб краще дихалось і яскравих барв на дитячі майданчики.  

В акції прийняли участь лісівники стрийщини. Садили деревця головний лісничий Стрийського лісового господарства Левчук О. Р., інженер охорони та захисту лісу Левко Р.М,  інженер лісових культур Боярчук Л.М., інженер лісового господарства Змеєв А.В та інші лісівники.
Просмотров: 688 | Добавил: Mik | Дата: 10.04.2011

Мистецька ініціатива Ігоря Мельника та ГО "Молодь Стрийщини". Вона завершиться великою інсталяцією. Її створюватимуть разом з Ігорем Мельником і мешканці міста.

Це буде їх спільне бачення міста. Ігор ліпитиме обличчя людей міста, які будуть в основі інсталяції. Ці обличчя ліпитимуться разом з своїми учнями, волонтерами «Молоді Стрийщини», іншими митцями, мешканцями міста.  Тому всіх хто бажає проявити себе, «сказати» про своє бачення міста іншим запрошуємо на ліпку що середи після 15.00 в Стрийське художнє училище в клас Ігоря Мельника.

На основі глиняних масок виготовлених в громаді Ігор виготовить маски з пап'є маше. А матеріалом стануть місцеві газети. Адже вони також творять це місто, - впливаючи і змініючи людей.

Запрошуємо надсилати нам листи з вашим баченням того хто з особистостей є символом нашого міста. Маски тих кого вартує зобразити символом нашого міста. Одним з таких облич будуть учасники гурту Говерла, зокрема композитор Михайло Золотуха.

Обличчя городян та гостів міста будуть розміщенні на символічній скульптурі Я+Ти, яка буде символом нашого міста.    Приєднуйтесь. Відвідуйте виставки, приходьте творіть, ліпіть  обличчя міста разом з нами. 
Просмотров: 734 | Добавил: Mik | Дата: 30.03.2011 | Комментарии (0)


4 червня 2011 р. відбудеться відкритий кубок міста Стрия з футболу серед дворових команд.

Запрошуємо до реєстрації команди.

Це буде другий відкритий кубок міста, який проводить ГО «Молодь Стрийщини».  

Традиційно змагання відбудуться в суботній ранок на футбольному міністадіоні ДЮСШ по вул. С. Крушельницької. Крім змагань команд з футболу показиватимуть свою артистичну майстерність представники групи підтримки.    

В 2010 р. в кубку міста переміг Стрийський «Газмяс». В змаганнях 2010 р. приймало участь 12 команд. В результаті змагань перемогла команда Газмяс (капітан О.Павлів), на другому місті команда  «ІППТ фореве» капітан А. Федитник, на третьому команда «Фішка» капітан (Т. Берчак), на четвертому команда «Основа» (капітан Т. Гавриш).

Кращим гравцем турніру став Олег Павлів (Газмяс), кращим бомбардиром турніру став Іван Зарічний (11 голів) (Фішка), кращим захисником Тарас Гавриш (Основа), кращим воротарем Любомир Цісарський (ІППТ фореве).

В рамках турніру з підтримкою виступили дівчата з клубу «Краса і грація» (керівник Л.Петринець) та формація Ольги Мацьків. 

Переможці отримали кубки та медалі, а команда «Основа», яка вийшла в фінал та команда «Район» в якій був іменинник отримала футбольні мячі від міського відділу ДАІ.

За додатковою інформацією звертатися до:

Юрій Зубенко коодинатор проекту  корпус волонтерів ГО «Молодь Стрийщини» +3809314019

Назар Фомін, координатор проекту, корпус волонтерів ГО «Молодь Стрийщини» +380976624265

 

Просмотров: 698 | Добавил: Mik | Дата: 17.03.2011 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4