П`ятниця, 29.03.2024, 02:06

"Молодь Стрийщини"

Акції
РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР
соціальні мережі
Категорії
Відвідуваність

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Липень » 12
Шкільний портфель сироті.
Молодь Стрийщини та ТРК "Лан" традиційно допомагають дітям, які мають особливі потреби.
Разом вони закупили сухий басейн для дітей з 11 початкової школи, разом вони і відправляли дітей сиріт в школу.
Адже дітям сиротам потрібна допомога і не тільки на День Миколая а й в інші дні. Особливо перед першим вереснем, що б як і решту дітей вони змогли піти в школу.
Тому Молодь Стрийщини спільно з ТРК Лан організували акцію в підтримку дітей сиріт.
Для початку Фонд Доброта надав 10 портфеликів. Вони розмістились в магазинах канцтоварів, що б мешканці міста Стрия могли зробити свій вклад канцтоварами. Для цього Креативне агенство Мічурін розробило та виготовило плакати та стійку де людям пропонувалось перегорнути сторінку роблячи свій вклад канцтоварами та забираючи магнітики з малюнком хлопчика, який курить і на порозі тюрми і залишити малюнок на якому він йде в школу.
Простий олівець змінює долю людини. Вони також надали й кошти для цих канцтоварів.
Цю акцію підтримали як зірки, які приїхали в Стрий так і мешканці міста. Серед зірок були популярний гурт Дзідзьо, який традиційно навідується в сиротинець і там як свій. Так і співачка Андріана, яка долучається до багатьох благодійних акцій. Серед зірок і Андрій Котельник - Олімпійський чемпіон з боксу. Першими свій вклад зробили Наталя і Юра Бойки, Олена Макеєва, Марта Остапович та багато мешканців.
Мешканці робили свій вклад, а зірки зустрічались з ними. І зустрічі ці запам'ятаються. 
Зустріч з Дзідзьо в кафе Барбарис почалась з мітингу фотографування зірки з фанатами, а продовжились смакуванням японськї кухні - Дзідзьо вчив дітей сиріт їсти суші і користуватись паличками замість вилки та бавив стриян. Зустрічі з зірками вилились в шкільні портфелі і канцтовари і діти сироти були відправлені в школу. 
Крім цих дітей підтримку отримали й діти які стоять на обліку в міліції. Соціальні сироти, які серед складнощі в родині виживають не в завжди законний спосіб. Тому їм також надали підтримку, що б вони знали що вони також потрібні громаді.
      На цьому проект не завершився. Стійка КА "Мічурін" відправилась в книгарню "Назарет" парафії Всіх святих українського народу УГКЦ. Тут в портфелик кожний може покласти книжку, яку передадуть дітям дітям до Миколая. 
  А до Стрия приїжджають нові зірки, що б підтримати молодь. В тому числі й молодь, яка вже скоїла провопорушення. Що б вони змогли перегорнути сторінку. Так Іван Фрейдун чемпон світу з пауерліфтингу приїде на тренування з молодь в безкоштовний Зал Здоров'я Молоді Стрийщини, який вже 9 років діє в міській поліклініці. Тут пройшов реабілітацію не один мешканець міста. Надіємось. що він допоможе і їм. 

Просмотров: 751 | Добавил: Mik | Дата: 12.07.2013