Четвер, 28.03.2024, 23:38

"Молодь Стрийщини"

Акції
РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР
соціальні мережі
Категорії
Відвідуваність

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Липень » 04

БЛАГОДІЙНИЙ ТУРНІР "КУБОК М. СТРИЯ”  З МІНІФУТБОЛУ СЕРЕД ДВОРОВИХ КОМАНД: 

Протягом травня в м. Стрий тривав турнір організований ГО "Молодь Стрийщини" серед дворових команд з мініфутболу. Він завершився фінальними іграми 2 червня напередодні Дня міста Стрия. 

В турнірі взяли участь 16 команд. Переможцями стали команда Екран, друге місце Лани Соколоіські, третє ІППТ Політех з Дрогобича. 
Кращим гравцем став А. Котельник, кращим бомбардиром М. Козирєв.
Ідея турніру полягала в підтрімці створення дитячого майданчика в стрийському сиртинці. Щоб прийняти участь в турнірі потрібно було зробити символічний доброчинний внесок. Кожний футболіст мав долучитись і стати благодійником. За зібрані кошти була закуплена гойдалка для дітей сиріт. 
Кожний учасник отримав спеціальну пам'ятну медаль з гербом міста яку виліпила Надія Мельник майстер Стрийського ХПТУ, а переможці кубки і медалі. 
На врученні медалів були присутні парнери, які підтримують Молодь Стрийщини і цей турнір зокрема, - Олег Канівець Фонд "Добре серце", М. Карпінський "Фонд родини Карпінських", та інші. 
Олег Канівець президент благодійного фонду "Добре серце" наголосив, що саме з дворових команд починається великий футбол,  тому Добре серце і підтримує такі акції, а особливо приємно, коли разом з футболом присутня благодійіність як в даному турнірі. 
Мирослав Карпінський виступив з привітаннями до учасників і запевнив, що відтепер Екран буде щорічно брати участь в даному турнірі. 
З привітаннями виступили завідувач відділу фізичної культури і спорту Р. Каліцун, Голова спостережної ради ГО "Молодь Стрийщини" Михайло Шмігельський 
Нагороджували спортсменів дівчата з групи підтримки клуб Краса і грація, керівник Кубку міста Стрия Назар Фомін, спеціаліст відділу фізичної культури і спорту Василь Коханчик.
Переможці отримали також спеціальні призи від патріотичного ПАБу "Бункер" (Новіков О.), Бенько О. та  Бебець Р. клуб грекориської боротьби "Медвідь".

місце Екран: Курилишин Ю., Кісіль А., Онисько В., Козирєв М., Бос Р.Янч Р., Сулик В., Бобик О., Кульба В., Сидорик Т.

місце:  Лани Соколівські: Старовецький Ю. , Мубінов В., Котельник А., Ладика І., Щур М.

місце:  ІППТ Політех (Дрогобич): Тхір Я., Пенюк І., Федитник Р., Зварич М. Босько А., Пігут Р., Мазур А., Данилів Т., Мороз М., Шакалець А., Щербан Т.Й.

кращий бомбардир — Козирєв М. , кращий гравець - Котельник А.,

Координатор турніру Фомін Н. , ідея — Шмігельський М.

 

Просмотров: 1288 | Добавил: Mik | Дата: 04.07.2012