П`ятниця, 19.04.2024, 16:29

"Молодь Стрийщини"

Акції
РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР
соціальні мережі
Категорії
Відвідуваність

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Серпень » 28

20 річчя Незалежності ГО «Молодь Стрийщини» відзначало толокою, спортивним футбольним святом та дитячим святом.

19 серпня відбулась толока по відновленню трав’яного покриття на дитячому майданчику «Молодь Стрийщини» на парафії св. Якова. В толоці прийняли участь волонтери ГО «Молодь Стрийщини» та представники 13 команд, які братимуть участь в кубку юніорів.  

20 серпня та 24 серпня тривав  Кубок Юніорів для підлітків 14 – 17 років на міні стадіоні ДЮСШ по вул. Крушельницької.

Учасник вболівальник та судді були відзначені ТМ «LIFE» (Ростилав Ластовецький),застраховані в ПЗУ Україна (Василь Великокошич) , а також кубками, призами та грамотами. Кубок юніорів відбувався за сприяння депутата обласної ради Зеновія Карпінського.  

Також 24 серпня відбулось Дитяче свято на майданчику ГО «Молодь Стрийщини».

Дитяче свято на день Незалежності проводиться вже третій рік поспіль. Традиційним партнером ГО «Молодь Стрийщини» є Українська молодь христові. Аніматори з УМХ проводили конкурси та забави на дитячому майданчику. Майстер класи на майданчику проводили викладачі студії дитячого розвитку Навчабава. А лицарі з КІР «Подільська хоругва та ВІК «Чорна Галич» показали лицарське мистецтво. Завітали на свято і вихованці школи верхової їди Фермерського господарства «Розгірче». Мешканці були приємно здивовані коли в місто вїхали конях молоді люди  в українських строях.

Призи для свята забезпечили мережа магазинів «Диводитя». І незважаючи на те, що з кожним роком все більше і більше дітей і батьків бере участь в святкуванні відзначені були всі хто приймав участь в забавах. А дорослі не могли відірватись від солодкого, який приготували господарочки на чолі з їмостю п. Любою Пошивак. .    

Просмотров: 1131 | Добавил: Mik | Дата: 28.08.2011 | Комментарии (0)