Четвер, 28.03.2024, 19:12

"Молодь Стрийщини"

Акції
РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР
соціальні мережі
Категорії
Відвідуваність

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Березень » 30

Мистецька ініціатива Ігоря Мельника та ГО "Молодь Стрийщини". Вона завершиться великою інсталяцією. Її створюватимуть разом з Ігорем Мельником і мешканці міста.

Це буде їх спільне бачення міста. Ігор ліпитиме обличчя людей міста, які будуть в основі інсталяції. Ці обличчя ліпитимуться разом з своїми учнями, волонтерами «Молоді Стрийщини», іншими митцями, мешканцями міста.  Тому всіх хто бажає проявити себе, «сказати» про своє бачення міста іншим запрошуємо на ліпку що середи після 15.00 в Стрийське художнє училище в клас Ігоря Мельника.

На основі глиняних масок виготовлених в громаді Ігор виготовить маски з пап'є маше. А матеріалом стануть місцеві газети. Адже вони також творять це місто, - впливаючи і змініючи людей.

Запрошуємо надсилати нам листи з вашим баченням того хто з особистостей є символом нашого міста. Маски тих кого вартує зобразити символом нашого міста. Одним з таких облич будуть учасники гурту Говерла, зокрема композитор Михайло Золотуха.

Обличчя городян та гостів міста будуть розміщенні на символічній скульптурі Я+Ти, яка буде символом нашого міста.    Приєднуйтесь. Відвідуйте виставки, приходьте творіть, ліпіть  обличчя міста разом з нами. 
Просмотров: 731 | Добавил: Mik | Дата: 30.03.2011 | Комментарии (0)